logo

3D-bloggen

30 apr 2019

Infovideo: Hva er eksporterte 360-bilder?

Fra 3D-visningene vi skaper kan vi hente ut 360°-bilder, som du kan bruke til å skape engasjement i sosiale medier.

26 apr 2019

Infovideo: Hva er et eksportert stillbilde?

Fra 3D-visningene vi skaper kan vi hente ut vanlige stillbilder. Det gjør at du kan droppe boligfotografen!

11 apr 2019

Infovideo: Hva er et infopunkt?

Hvor som helst i en 3D-visning kan vi plassere informasjonspunkter. I disse punktene kan det legges inn viktig og nyttig informasjon om boligen, for eksempel når badet ble renovert, eller hvilken TV-pakke som følger med.

05 apr 2019

Infovideo: Hva er en 3D-visning?

En 3D-visning er basert på ekte fotografier av en bolig, tatt med et helt spesielt kamera. Kameraet flyttes rundt i boligen, og henter inn en mengde avanserte data. Når vi er ferdig med skanningen, gjenskapes boligen digitalt. Da kan du etterpå – ved bruk av PC, nettbrett eller telefon – gå på en virtuell visning der du fritt kan bevege deg i boligen. Som om du faktisk var der. For å vise hvilke muligheter du som skal selge boligen din […]

20 mar 2019

Dette er forskjellen på 360-bilder og en 3D-visning

3D-visninger og 360-bilder fungerer på ganske ulike måter og med ulik brukeropplevelse. Her får du en kort forklaring på forskjellene.

08 mar 2019

Slik styler du boligen før visning

Førsteinntrykket er avgjørende ved boligsalg, og riktig presentasjon av boligen kan føre til både lettere salg og høyere pris. Allerede når potensielle kjøpere ser boligannonsen er det viktig å gjøre et godt inntrykk.

30 aug 2018

Ny prisrekord med 3D-visning

I sommer solgte eiendomsmeglerfullmektig Iver Bålerud en toroms leilighet i Oslo, hvor potensielle kjøpere kunne gå på visning hvor og når det passet dem best. Han tror 3D-visning ved boligsalg har kommet for å bli.