logo

Bruksområder for virksomheter

Vi skaper 3D-visninger som gir en interaktiv og engasjerende opplevelse av det du vil vise frem. En 3D-visning kan brukes som dokumentasjon for ettertiden, eller for å tiltrekke det riktige publikummet.

3D-opplevelsen gir muligheten til å dra på visning eller befaring – fra hvor og når det måtte passe den enkelte. Det sparer tid for alle.

Teknologien krever ikke spesielt utstyr for den som besøker 3D-visningen. Alt som trengs er en mobiltelefon, et nettbrett eller en PC. Visningen kan også oppleves gjennom VR-briller for en forsterket effekt og opplevelse av å være fysisk til stede.

Har du spørsmål om hvordan 3D-visning kan brukes i ditt prosjekt? Ta kontakt med en av våre kameraoperatører for en uforpliktende prat.

Hva våre kunder sier:

«I Color Line ønsker vi å vise frem de fantastiske mulighetene som finnes om bord. For å gjøre dette lett tilgjengelig for våre besøkende på nettsiden ble det i 2018 utviklet seks ulike 3D-universer. Resultatet er en digital omvisning som virkelig gir et realistisk bilde av hva du finner på innsiden av Color Fantasy / Color Magic. Samarbeidet med Helge og Aslak fra 3D-visning.no har fungert veldig bra fra innledende samtaler til ferdig levert produkt, og også i etterkant hvor de kontinuerlig har fulgt opp med relevante forslag og innsikt. I tillegg til løsningen som i dag ligger på våre nettsider har vi også fått levert 360-bilder og kortfilmer til bruk i kampanje­sammenheng. Vi er veldig fornøyd med vår virtuelle omvisning, og kommer til å jobbe videre med de mulighetene som finnes her.»

Kristine Gullaksen
markedskonsulent B2B
Color Line