logo

Ny prisrekord med 3D-visning

I sommer solgte eiendomsmeglerfullmektig Iver Bålerud en toroms leilighet i Oslo, hvor potensielle kjøpere kunne gå på visning hvor og når det passet dem best. Han tror 3D-visning ved boligsalg har kommet for å bli.

Iver Bålerud er eiendomsmeglerfullmektig ved DNB Eiendom Rodeløkka, og benyttet seg nylig av 3D-visning.no ved salg av en leilighet i Brekkelia i Oslo. Etter salget sier han seg fornøyd med å ha satt prisrekord for denne type bolig.

– Jeg har spesielt tro på bruk av 3D-visning på små borettslag- eller aksjeleiligheter, hvor kjøper ikke står for hoveddelen av finansieringen, forteller Iver.

Tar foreldre med på 3D-visning

Da boligen lå ute for salg kunne potensielle kjøpere ta med foreldre på visning, selv om de var i en annen landsdel.

– Det er stor investering å kjøpe leilighet i Oslo. Det er derfor sjelden kjøper står for finansieringen alene. Da har 3D-visning en nytteverdi for de som er med på å bidra økonomisk – for eksempel foreldre som er i en annen del av landet og ikke har anledning til å være med på tradisjonell visning, forklarer eiendomsmeglerfullmektigen.

Han legger til at 3D-visning av leiligheten har fått positive tilbakemeldinger fra interessenter, og kan fortelle om høyere klikkrate på boligannonsen enn normalt.

Virtuelle visninger vil bli vanligere

Stadig flere benytter seg av 3D-visninger ved salg av boliger her til lands. Eiendomsmeglerfullmektig Iver tror flere vil benytte seg av teknologien i tiden fremover.

– Jeg ser også for meg at 3D-visning kan være en fordel for utleieobjekter. Ved salg av boliger som passer godt for utleie ser vi ofte at det dukker opp kjøpere i budrunder som ikke har vært på tradisjonell visning, sier Iver avslutningsvis.

 

Se 3D-visning av leiligheten i Brekkelia her:

Comments are closed.